четвъртък, 8 март 2012 г.

Нашата награда - 2 част

Напоследък не ми остава много време да "списвам" блога, а толкова много неща искам да споделя :)
Отдавна исках да покажа и втората ни награда от конкурса на bg-mamma и store.bg - "най-красива коледна картичка", но първо имахме малко технически затруднения с фотоапарата, после все не оставаше време... ето че сега мобилизирам всичките си сили и започвам...:)
Нашите картички съвсем не са най-красивите, но мисля, че вложихме оригинално послание и то достигна до сърцата на тези, които ги харесаха.
Ето ги и самите картички - "Коледа в страната на феите" и "Картичка - изненада"

Заглавието на първата само говори за себе си. Важното е този, който я получи да не забравя, че вълшебство и магия има навсякъде,стига да вярва и да не спира да мечтае. 

Другата картичка е 3D картичка. При нея искахме да има елемент на изненада, но всъщност се получиха два. Отпред залепихме декорирана кибритена кутийка, в която могат да се сложат различни нещица - малко бижу, послание, бонбонче или каквато сладка хрумка ви дойде на ум - със сигурност ще бъде оценена и ще донесе радост на получателя. 


Но истинското, топло послание, разбира се, се крие в сърцевината на картичката. От там се протягат за прегръдка две шарени, детски ръчички. Моята дъщеря с радост предложи своите и устоя на всички изпитания по ошарването им :) И добре, че попаднаха само по листа хартия...


Както казах, съвсем не са най-красивите, но вложихме цялото си коледно настроение, за да зарадваме нашите близки.
И разбира се следКоледно получихме нашата втора награда.
Отново ни бе предоставена възможност да изберем прекрасен творчески комплект. Този път от серията Декорации от фолио. Избрахме да си избаротим кошничка с цветя.

Според указанията изрязахме от фолиото еднакви лентички, които с намачкване и усукване превърнахме във фитилчета.



Имаше известни импровизации :), но като цяло се старахме да следваме схемата за работа. Оказа се не лека задача, но за сметка на това много интересно.
А ето и крайният резултат:

Благодаря, че бяхте мой гост! Доскоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар